O nama


Prodajno-aukcijski centar na 100.000 m2 i prodajni portal aukcijskicentar.hr.
Prvo smo poduzeće koje u ovoj velikoj gospodarskoj krizi, uz pomoć i podršku brojnih institucija, svim pravnim i fizičkim osobama omogućuje potpuno besplatnu prodaju svih vrsta roba, proizvoda i usluga na hrvatskom i svjetskom tržištu putem našeg prostora i portala.
Prvi smo Centar koji je dostupan svim državnim poduzećima, stečajevima, leasing kućama, obrtnicima, udrugama, zadrugama, privatnim poduzećima, građanima itd.
Za to smo osigurali potpuno besplatan uređen, osvjetljen i čuvan izložbeno-skladišni prostor od 100.000 m2, termo-lakirnicu, servisne radione, praonu, otvoreni i zatvoreni prostor za prodaju svih vrsta roba (nova i rabljena) i salu za svakodnevne aukcije. Svu novu, rabljenu, nepotrebnu robu, proizvode, vozila, strojeve itd. Prodajno-aukcijski centar priprema i uređuje za prodaju, potpuno besplatno, putem prostora i putem portala. Na prostoru od 100.000 m2 Prodajno-aukcijski centar svaki dan organizira prodaju i aukcije u živo potpuno besplatno. Svu novu, rabljenu, nepotrebnu robu, proizvode, vozila, strojeve itd. Aukcijsko-prodajni centar prodaje i putem prodajnog portala www.aukcijskicentar.hr, svu robu slika i objavljuje na portalu te prodaje putem aukcija i oglasa, na hrvatskom i svjetskom tržištu potpuno besplatno.
Preko nas već prodaju: Hrvatske autoceste d.o.o., Autocesta Rijeka Zagreb d.d., Vodoopskrba i odvodnja Zagreb, Gradska plinara Zagreb, Croatia osiguranje d.d., Kvarner osiguranje d.d., Jadransko osiguranje d.d., Allianz osiguranje d.d., brojna državna poduzeća, stečajevi, Mercedes-Benz Njemačka i brojna druga hrvatska, europska i svjetska poduzeća.
Prodajno-aukcijski centar svim pravnim i fizičkim osobama omogućuje direktnu prodaju iz Vlastitih poduzeća, obrta, gospodarstva, doma itd., po svojim cijenama, bez posrednika i bez rizika, a kupcima direktnu kupnju, što osigurava veću prodaju i sigurnu naplatu. Svim pravnim i fizičkim osobama omogućujemo i direktne kontakte sa svim partnerima Prodajno-aukcijskog centra, tako putem Prodajno-aukcijskog centra, ostvarujete bržu prodaju, nove poslovne kontakte i upoznajete milijune i milijune novih potencijalnih partnera koji otvaraju nove mogućnosti Vašem poduzeću, obrtu itd.
Konačni cilj nam je, na jednom mjestu, okupiti i umrežiti najveći mogući broj poslovnih subjekata na polju proizvodnje i trgovine roba i pružanja usluga na jednom mjestu, kako bi se tržištu - kupcima omogućio najbrži pristup traženoj robi/usluzi, bilo prema vrsti, bilo prema lokaciji ponuđača.
U želji da damo svoj doprinos u borbi protiv krize omogućili smo svim pravnim i fizičkim osobama potpuno besplatan prostor od 100.000 m2 za organizaciju raznih prezentacija, sajmova, promotivnih izložbi itd.– za prodaju nove i rabljene robe na hrvatskom i svjetskom tržištu putem besplatnog prostora. Dubokog smo uvjerenja da je ova usluga na tragu pomoći izlaska iz gospodarske krize i nudi priliku svim poduzećima, obrtnicima, prozvođačima, udrugama, zadrugama, građanima itd. da nađu najbrži i najkvalitetniji put do tržišta i kupaca putem besplatnog prostora za organizaciju raznih prezentacija, sajmova, promotivnih izložbi itd., bez rizika i troškova. Cilj nam je na jednom mjestu predstavljati gospodarstvo svih hrvatskih županija. Želimo pružiti prigodu hrvatskim i svjetskim industrijskim proizvođačima, poljoprivrednicima, malim i srednjim poduzećima, obrtnicima, turističkim djelatnicima i drugim poduzetnicima, da na jednom mjestu izlažu svoje proizvode te sklapaju nove poslovne kontakte bez rizika i troškova. Također Prodajno-aukcijski centar je koncepcijski idealan za predstavljanje razvojnih projekata, slobodnih i industrijskih zona, pojedinih općina i županija te promociju proizvoda, obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.